2012. január 16., hétfő

Alan Watt kötelező tanítása a rendszerről és ami mögötte van

Alan Watt felvilágosító beszéde nagyon nagyot üt, ugyanis semmilyen földönkívüli, vagy gyíkember témáról   nics itt szó. Egész egyszerűen érdekekről és a mögé rejtőző illuminati tervekről és tényekről beszél.



Alan első felvilágosító DVD-je ingyen elérhető, ennek magyar fordításából emelnék ki néhány fontos részletet:

"...a gyerekeket beküldik az iskolákba, hogy az agymosási, indoktrinálási folyamatot hamar elkezdjék, és hogy a valóságnak egy olyan verzióját adják be nekik, amit általában aztán az egész életük során nem vonnak kétségbe.  ELFOGADJÁK  A  VILÁGOT  ÚGY,  AHOGY   AZT   PREZENTÁLJÁK  NEKIK."

"Charles Galton Darwin, a Charles Darwin unokája azt mondta, hogy “minden civilizáció igazából egy valamilyen formájú rabszolgaság volt a nép számára,” és ő ezt nagyon helyeselte; őszerinte ez a TERMÉSZET RENDJE.  És  persze, azok, akik ki vannak képezve az uralkodásra, és kontroll alatt tartják a népet, azokat erre a technikára tréningezik már a születésüktől kezdve.Ezeket úgy nevelik fel, hogy nekik a valóságnak egy másféle verzióját ismertetik, mint azonak, akik a helyi lakótelepen nőnek fel.  Ezeknek azt mondják, hogy az élet realitása az, hogy a természet rendje szerint a ragadozóknak [és hát az emberi ragadozóknak] kell legfelül lenni."

"...és akik tovább adták ezt a szisztémát a következő generációknak, és mostmár persze látható, hogy valójában dinasztiákról volt szó, mert a DINASZTIÁK, AMELYEK URALKODNAK, AZOK SOHASEM  ADJÁK  FEL  A  HATALMAT.  Amikor odébbállnak, mert most rajtuk a sor, hogy veszítsenek a háborúban, mert látható, hogy ezek felváltva uralkodtak…  A háború arra szolgál, hogy változást hozzanak létre, meg profitot – szóval a háború nem arra van, amit a közönség hisz."

"Az Akvariusz, a Vizonto, az a beke es egyetertes kora.  Hat igen, az a beke nem az amire te gondolsz.  Beke lesz akkor, amikor mar nem lesz emberi tudat, es nem lesz ellenallas ezzel a tervcellal szemben.  Ezt ertik ok “beken” – es a beke akkor jon el, amikor mar nem lesztek eleg sokan ahhoz, hogy bajt okozzatok, es akik megmaradnak, azoknak nem lesz mar egy mukodo agyuk.  Ez a beke amirol itt szo van, es ez a hajtoero amogott, hogy igy nyomjak a csippeket es az agyba beultetett szerkentyuket, meg minden ilyet – es ott lesz majd a teljesen kontrollalt tarsadalom.

Ezek beket akarnak.  Ezek nem akarjak tovabbra is adni nekunk ezt a nagy media-zagyvasagot, erted? Ez az allando propaganda, tudod, hogy korben jarassanak minket [a jelentektelen es felrevezeto dolgok gondolati koreben],  hogy mi csak ragjuk a fuvet, mint jo kis birkak – mert ez [a tomegnek a mediaval valo etetese es szorakoztatasa] elvesz a profitjukbol is – mert ezek [az elit, “az uralkodo kisebbseg”], tudod, ezek tiszta profitot akarnak.  Ezek 100% profitot akarnak tolunk, es most még meg kell hogy engedjek nekunk, hogy szorakozzunk, hogy engedelmesek legyunk, es csak legelesszunk, mikozben szorakoztatnak minket a sportokkal es cirkuszokkal, meg ilyesfajta dolgokkal, erted, meg azzal, hogy vicik-vacakokat vasarolunk magunknak.  Ocska olcso cuccot Kinabol.  Ezek a jutalmak – kis pavlovi jutalmak, a honap vegen, erted?

Mindez elvesz az o vegso profitjukbol, es emiatt kiborulnak, mert ez nem eleg hatekony nekik; es A RENDSZER, AMI  NESOKARA JON – ERTED? – EZEK ABSZOLUT, TELJES HATEKONYSAGOT AKARNAK, AHOL A SZEMELYEK NEM IS FOGNAK MEGSZULETNI, HACSAK NINCS MUNKA A SZAMUKRA [A DOMINANS KISEBBSEG PEDIG CSAK  URALKODIK  ES  ELVEZI  MAGAT.]"

"MI ONKENTES RABSZOLGAK VAGYUNK.  MINKET A SZULETESUNKTOL KEZDVE EGY DOLOGRA TERNINGEZTEK – HOGY DOLGOZZUNK EGY RENDSZERBEN, HOGY TERMELJUNK ES FOGYASSZUNK"


"Sohasem definialtak a kozonseg szamara azt, hogy merre is haladunk, és ez nem véletlen ! Habar, torvenyes szempontbol nezve, filmeken es regenyeken, sot meg dalokon keresztul is, elmondjak nekunk, mert ezt ugy hivjak, hogy “elorevetiteses programozas,” mert torvenyesen, torvenyesen ezeknek meg kell mondaniuk nekunk, hogy mit is csinalnak – es folyton ezt teszik, a filmekben, a regenyekben es a zeneben."

"Szoval, minket odavezetnek, mint a birkakat, a VÁGÓHIDRA. A legtobb ember onkent fog odamenni, mert ok mindenestul benyeltek a valosagot ugy, ahogy azt prezentaltak nekik.  Azok, akik felfogjak hogy mi megy, azokat bekapjak a kulonbozo ellanallo csoportok  kulonbozo fokozatai, erted?   Csatlakozz a hazafias csoporthoz.  Csatlakozz a milicia csoporthoz.  Csatlakozz ehhez, vagy ahhoz a masikhoz, es EZEKET AZ OSSZES SZERVEZKEDO CSOPORTOKAT UGYANAZ AZ ELIT ADJA NEKUNK, AZ AZ ELIT, AMELY A DOLGOKAT JELENLEG IRANYITJA.

“A HOSEINKET MINDIG, DE MINDIG EZEK ADTAK, HOGY KOVESSUK OKET,” mondta Albert Pike.  “Mi mindig oddaadtuk a hosoket a nepnek.”  Ezert van, hogy ok sohasem veszitenek. Ezek a manipulalas mesterei.  A manipulalas mesterei.  Es mi azt hisszuk, hogy megverhetuk oket azzal, hogy jol megtanuljuk a torvernyt es a torvenyt hasznaljuk o ellenuk?  Hahaha.

Az egyeduli mod arra, hogy ezeket megverd, az, ha magaddal kezded el, mert neked ismerned kell sajat magadat, es kezdj el uralkodni magadon, es gondolkodj a sajat fejeddel, mert MI ITT HIHETETLEN GONOSZSAGGAL (anolul, a gonosz = evil) ALLUNK SZEMBEN.  En utalom meg hasznalni is ezt a szot, mert AZ EGESZ ANGOL NYELV, AZ TELJESEN SZABADKOMUVES KREACIO, ES “EVIL” (GONOSZ), AZ NEM MAS, MINT “LIVE” (ELNI), VISSZAFELE OLVASVA."

"Az okosabbak (pszichopatak) ott fent, azok oltonyt viselnek, meg nyakkendot, es ezek hazudnak nekunk.  Ez a pszichopatak nagy tehetsege: a kepesseg arra, hogy nyugodt fapofaval hazudjanak, es ezek jol alszanak pirulak nelkul is, tekintet nelkul arra, hogy milyen gazsagot tettek.  Es ami meghaladja az ember agyat, az az, hogy ezek mindezt mar regesreg megterveztek, es sohasem veszitettek el a kontrollt az emberek felett vegesvegig az eonokon keresztul – es ott van ez a vallasa a magas rangu elitnek, azokkal a furcsa [sumeria-babiloni] ritualekkal. Ez iranyitja az osszes vallasokat, meg azokat is, amelyek azt hiszik, hogy ok ellentetben allnak egymassal, es ide tartoznak a vallasoknak az osszes szektas valtozatai is, amelyek azt  hiszik, hogy ok szemben allnak egymassal.  Ezek adtak ezeket az osszes vallasokat a nepnek.

Latjatok, hogy milyen felelmetes dologgal allunk itt szemben?  Es azok, akik hajlandoak kinyitni a Pandora Ladajat – kepesek lesznek-e azok kimondani ezt nagy kerdest?  - Vajon van-e valahol egy lovag, feher lovon?  Van-e egy lovas, aki jon es megment minket az utolso percben?  -- de ezt csak a konyvekben talaljuk, meg a filmekben es a vallasokban, mert neked reszt kell venned az eletben ahhoz hogy ellensulyozd ezt, es az eletben reszt venni, az azt jelenti, hogy ISMERD MAGADAT, ES KELJ ELETRE, es hasznald erre a celra az eletedet, mert ha nem, akkor mindnyajunknak befellegzett."

"... ha dolgozunk, akkor az összes adókkal és a rejtett adókkal meg egyebekkel, a vásárlási adókkal és jövedelemadókkal és tulajdon-adókkal együtt ennél többet fizetünk ma, és ezeknek nem kell már a hadsereget körbe küldeni az erdőbe és az embereket legyilkolni vagy erőszakkal kiverni belőlük az adót, érted, mert mi ezt önként tesszük, mert arra vagyunk tréningezve, hogy önként tegyük.  Minket már jobban tréningeztek.

MA MI ÖNKÉNTES RABSZOLGÁK VAGYUNK."

Köszönet a fordításért Filantrópnak



Magyar szinkronnal:




Eredeti hanggal:




Még több Alan Watt magyar fordítás:

http://www.alanwattsentientsentinel.eu/hungarian/transcriptsHungarian.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése